Sunday, May 12

Re-read & Re-think

Assalammualaikum and Hello !

Hai ! Hello ! 

Super lama tak jumpa kan ?

Before buat entry nie aku RE-READ balik alllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll entry . and semua nie buat aku RE-THINK . 

Aku yang tulis semua entry ne ? wth ! HAHAHAHAHAHA . kinda funny :p

Tapi itu laa yang aku rasa dulu kan ? Day by day , we changed a lot . Kadang - kadang tengok entry or tweet lama lama pun mcm " kenapa aku tulis macam nie ? " 

So , tak salah rasanya kalau kita delete all entry yang kasi ingat kita dengan past even itu kenangan kan ?

If you strong enough to handle it , then keep it . If not , your better delete .

For me ? I still can handle it . Just act cool in front of him and feels like nothing . Even its hurt , hey its your choice , handle it !

Malas actually mau buat entry . Awal - awal jak semangat tadi . Nanti laa aku update lagi . Maybe entry pasal Mount Kinabalu yang aku daki hari tu :)

Bye !