Wednesday, April 17

Countdown . . . . .

Assalammualaikum and Hello !

I'm counting the days . . . . . 

Finally , for 6 semester dan bersamaan 3 tahun , I'm going to holding my Diploma in Tourism Management . 

Fuhh ~ sekarang tinggal 8 hari lagi untuk pergi meninggalkan Politeknik Sandakan Sabah . tsk . . tsk . .

Hopefully everything going well even Semester 6 is the worst semester ever. 

So , get prepare for final touch of Semester and start packing your things !

Bye ! 

Saturday, April 6

Have you ever FEEL ?

Assalammualaikum and Hello ! 

Its been a while yaw ! baru ada masa mau update . 3 days in a row aku teda tidur . first time dalam hidup ! baru skg ada free time sikit , but bsuk mula suda busy for prepare our presentation , report , and for sure preparation for final exam . nasib one paper jak . but still --' 

What I'm going to say here , pena ka kamu rasa kamu nie x cantik pun , x bebeh pun , x hot pun , x comel pun ? pena ? FOR SURE laa kan ?!

Pena ka kamu rasa , " aku x cantik pun , napa dia pilih aku ? napa dia mau aku ? apa dia mau dari aku ? mesti ada nie " ? 

Ataupun , " aku x cantik , aku x sesuai untuk dia . dia deserve better , dia deserve someone yang sama padan dengan dia "

Or " aku x cantik , x comel , x bebeh , kenapa aku mau kasi lepas dia ? bersyukur laaa masih ada orang sayang , ada orang mau "

Hmmm " aku x cantik , aku x sesuai kawan dengan dorang . dorang hot , orang kaya . aku simple jak "

Pena ? Pena ? Pena ?

AKU PERNAH ! semuaaaaaa nie aku pena rasa . That's mean , level of confident kau kurang . aku realize . kalau x buat aku buat entry ne --' 

Tapi , tu yang aku rasa . macam mana aku mau overcome benda nie ? tingkatkan keyakinan aku ? susah ! sbb for sure laa aku x cantik . jadi ? mau cantikkan diri ? hmm . looking forward for it . lagi ? lagi ?

Bye !